Om oss

Alba Golf grundades 2021 med ambitionen att skapa Europas absolut bästa golfsimulatoranläggning. Vi på Alba strävar efter att göra golfen tillgänglig för alla och har byggt ett koncept som kraftigt sänker tröskeln för den som vill prova golf för första gången.
Vi erbjuder en avslappnad och inbjudande atmosfär som passar både erfarna golfare och nybörjare som söker en rolig och social upplevelse. Att dessutom kombinera golf med mat och dryck i en social miljö är vi säkra på gör sporten mer tillgänglig och attraktiv för en bredare publik. Detta är nyckeln till att uppnå en av våra viktigaste visioner: Att öka antalet golfare och bidra till att sporten växer och utvecklas.

Vi som har grundat Alba är alla golftokiga och älskar sporten framför allt för den sociala biten. Att umgås tillsammans på golfbanan är bland det bästa vi vet och vi är därför oerhört glada att ha kunnat ta fram ett koncept som möjliggör detta året om och i ur och skur.

För oss är det viktigt att allt vi gör är av högsta kvalité. Vi använder den absolut bästa och senaste tekniken i våra simulatorer från Trackman. Men det är inte bara tekniken som är det viktiga, även miljön runt om kring är essentiell för att skapa en fantastisk helhetsupplevelse. Simulatorboxarna är enligt oss de finaste på marknaden, med noga utvalda möbler, gott om utrymme och placerade för att skapa en privat miljö där man verkligen kan slappna av. Maten och drycken vi serverar är även den av högsta kvalité och vi jobbar endast med betrodda och högkvalitativa leverantörer.  

Varmt välkommen till Alba Golf Sturegallerian – Europas finaste inomhusgolfanläggning!
10 Trackman Simulatorer
Från 295 kr / timme
10 Trackman Simulatorer
Från 295 kr / timme
10 Trackman Simulatorer
Från 295 kr / timme
10 Trackman Simulatorer
Från 295 kr / timme